понеділок, 15 липня 2019
  • Київ 1:44
  • Нью-Йорк 18:44
  • Лондон 23:44
  • Токіо 7:44
  • Москва 1:44

Процесуальні можливості захисту інтересів клієнта в «фактових» справах. Засідання Комітету АПУ

14 Березня 2019

 

20 березня відбудеться засідання Комітету Асоціації правників України з кримінального та кримінально-процесуального права з метою обговорення теми процесуальних можливостей захисту інтересів клієнта в «фактових» справах.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 6, 2-й поверх, офіс 2.

Експерти:

Віктор Дума, адвокат, юрист практики кримінального права Asters

Тема: Процесуальні можливості захисту інтересів клієнта в «фактових» справах, внесених в ЄРДР до 15.03.2018:

  • клопотання слідчому судді як інструмент встановлення строків розслідування у “фактовій” справі;
  • оскарження прокурору/слідчому судді недотримання розумних строків розслідування слідчим;
  • актуальна судова практика про встановлення лімітів строків розслідування у “безлімітних фактових” справах.

Володимир Рудниченко, член ради Комітету з кримінального та кримінально-процесуального права, радник, керівник практики кримінального права МЮФ Integrites, адвокат.

Модератор – Євгеній Солодко, Голова Комітету з кримінального та кримінально-процесуального права, адвокат, керуючий партнер АО «Солодко і партнери»

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов’язкова.

Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

З усіх питань щодо заходу, а також можливості партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (044) 492-88-48 або пишіть на адресу: komitet@uba.ua. Контактна особа – Копиця Марія.