неділя, 16 червень 2019
  • Київ 8:33
  • Нью-Йорк 1:33
  • Лондон 6:33
  • Токіо 14:33
  • Москва 8:33

«Процесуальні зловживання за новими процесуальними правилами: креативність сторін, бездіяльність суду»: обговорення

28 Лютого 2019

Комітет з процесуального права Асоціації правників України запрошує до обговорення процесуальних зловживання за новими процесуальними правилами.

Дата та час: 27 березня, 18:30-20:30

Питання до обговорення: 

  1. Кейс-стаді – «Поганий приклад».
  2. Як успішно затягнути справу, користуючись процесуальними правами.
  3. Зловживання, їх види та санкції

Експерти:

Ксенія Погружальська, старший юрист практики вирішення спорів МЮФ «Бейкер Макензі»

Володимир Павленко, член ради Комітету з процесуального права АПУ, адвокат

Сергій Гришко, член ради Комітету з процесуального права, партнер ЮФ Redcliffe Partners

Микита Нуралін, член ради Комітету АПУ з процесуального права АПУ, адвокат VB PARTNERS

Денис Спєров, старший юрист Юридичної групи LCF

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов’язкова. Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 6 , 2-й поверх, оф. 2

З усіх питань щодо заходу, а також щодо партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (044) 492-88-48 або пишіть на адресу: komitet@uba.ua . Контактна особа – Марія Копиця.