середа, 22 травня 2019
  • Київ 10:26
  • Нью-Йорк 3:26
  • Лондон 8:26
  • Токіо 16:26
  • Москва 10:26

Секція «Правове регулювання туризму» відбудеться в рамках XI Міжнародного Туристичного форуму

13 Травня 2019

Юридична фірма «Семенова і Партнери» виступає організатором секції «Правове регулювання туризму», яка почне свою роботу 24 травня 2019 року в рамках щорічного комплексного заходу XI Міжнародний Туристичний форум «Харків: партнерство в туризмі».

Секція присвячена обговоренню окремих правових аспектів розвитку туристичної галузі України на шляху євроінтеграції, правового регулювання туристичної діяльності, проблемних питань, пов’язаних з господарською діяльністю в сфері туризму, тенденціям судової практики у спорах, що виникають між суб’єктами туристичної діяльності та споживачами туристичних послуг.

Учасники отримають відповіді на гострі питання щодо функціонування об’єктів туристичної інфраструктури, взаємодії з державними органами, практичні рекомендації правового характеру.

До участі в роботі секції запрошуються: туроператори, турагенти та інші представники туристичного бізнесу, практикуючі юристи, адвокати, медіатори, судді, аспіранти, студенти, вчені, науково-педагогічні працівники ВНЗ, представники державних органів, що регулюють туристичну діяльність.

Місце проведення: Premier Palace Hotel Kharkiv

Участь: безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Кількість місце обмежена.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся: e-mail info@semenova-partners.com  тел / WatsApp: +380506378877  Контактна особа – Євген Кузьменко.