п'ятниця, 26 квітня 2019
  • Київ 5:44
  • Нью-Йорк 22:44
  • Лондон 3:44
  • Токіо 11:44
  • Москва 5:44

Семінар “Блокування податкових накладних: інструменти успішного оскарження”

2 Квітня 2019

Запрошуємо на семінар “Блокування податкових накладних: інструменти успішного оскарження”.

Дата проведення: 19 квітня 2019 року

Час проведення: 10:00 – 15:00 (початок реєстрації о 09:30)

Місце проведення: Amarant Hotel, вул. Костянтинівська, 71, м. Київ.

Цільова аудиторія – керівники, спеціалісти та бухгалтери, аудитори.

Мета семінару – надати покроковий алгоритм дій із вирішення проблеми у разі блокування податкових накладних та недопущення цього в майбутньому.

СПІКЕРИ:

Ірина Нараєвська, засновник “ЮК “Нілос”, Голова Громадської ради при ГУ ДФС у м. Києві у 2015-2019 р.р.

Надія Вороницька-Гайдак, адвокат, керуючий партнер Femida Legal Association.

Теми для обговорення:

– Чому «блокують» ПН?
– Компанія в переліку ризикових (п.1.6): алгоритм дій.
– Відновлення реєстрації ПН/РК: досвід.
– Оскарження штрафів за невчасну реєстрацію.
– Досудове врегулювання не подіяло. Йдемо до суду…
– Строки оскарження блокування податкових накладних до суду;
– Як правильно сформувати позовні вимоги;
– Судовий збір: коли і скільки платити;
– Відшкодування збитків з податкової.

Всі учасники заходу отримають роздаткові матеріали.

В результаті навчання кожен учасник:
• зможе проаналізувати власну ситуацію за конкретними параметрами;
• навчиться, як діяти у разі внесення компанії до списку ризикових платників;
• отримає покрокову інструкцію щодо відновлення реєстрації ПН/РК в адміністративному та судовому порядку;
• дізнається, як звести блокування до мінімуму у майбутньому.

Вартість участі у заході – 2000 грн. Реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

РЕЄСТРАЦІЯ

Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, напишіть на е-адресу: ad@femida.ua або зателефонуйте + 380 67 533 13 10.

До зустрічі!