субота, 24 серпня 2019
  • Київ 17:14
  • Нью-Йорк 10:14
  • Лондон 15:14
  • Токіо 23:14
  • Москва 17:14

Що робити адвокату на обшуку? Засідання комітету АПУ

31 Травня 2019

Комітет з кримінального та кримінально-процесуального права запрошує взяти участь у засіданні «Що робити адвокату на обшуку?» 10 червня 2019 року.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 6, 2-йповерх, офіс 2.

На засіданні будуть розглянуті:

– прийоми і техніки тиску слідчого на адвоката, та як їм протистояти;

– реальні кейси та ситуації, з якими стикаються адвокати;

– готові рішення (покроковий алгоритм дій під час обшуку).

Модератор:

Оксана Дитинко, Керуючий партнер АО «Дитинко і Партнери»,  адвокат.

Cпікери:

Денис Овчаров, адвокат, керуючий партнер Ovcharov and Partners, віце-президент Клубу професійних переговірників, комплайенс-офіцер, акредитований експерт Національної асоціації адвокатів України; автор тренінгів для бізнесу на тему поведінки при перевірках, обшуках, допитах, численних публікацій з безпеки бізнесу.

Сергій Смірнов, партнер Sayenko Kharenko.

Також відбудеться презентація книги Дениса Овчарова «Обшук – ознака успіху» і автограф-сесія.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов’язкова.

Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

З усіх питань щодо заходу, а також можливості партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (044) 492-88-48 або пишіть на адресу: komitet@uba.ua. Контактна особа – Копиця Марія.