середа, 19 вересня 2018
  • Київ 12:02
  • Нью-Йорк 5:02
  • Лондон 10:02
  • Токіо 18:02
  • Москва 12:02

Старі рахунки для сплати податків діють до 11 вересня

9 Липня 2018

Встановлено перехідний період до 11 вересня 2018 року, на час якого старі рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів залишаються діючими.

Про це проінформувала Державна казначейська служба України, зазначивши, що таке рішення прийнято з метою уникнення втрат бюджетів у зв’язку зі зміною рахунків.

Усі податки та збори, перераховані на старі рахунки, не втрачаються, не повертаються, не потребують додаткових зусиль на переадресацію, а зараховуються відповідно до визначених призначень та у відповідності до бюджетного законодавства.

На час перехідного періоду виконання операцій як за старими, так і за новими рахунками здійснюються у штатному режимі.

Варто зазначити, що рахунки для сплати єдиного соціального внеску з 02.07.2018 не змінилися.

З іншими рахунками можна ознайомитися на сайті Держказначейства.