Трамп пообіцяв помститися за судовий вирок і розповів, як вчинить

2 хв читати

Колишній президент США Дональд Трамп, який був визнаний винним у фальсифікаціях ділової документації, пообіцяв поквитатися за це зі своїми противниками, коли повернеться у Білий Дім. Своїми планами, як пише УНІАН, він поділився в інтерв’ю каналу Fox.

“Це погані люди. Ці люди хворі, і вони роблять такі руйнівні речі… якби не я, вони б переслідували когось іншого”, – сказав Трамп.

Колишній президент був визнаний винним за 34 пунктами звинувачення у фальсифікації ділової документації. Сам Трамп назвав цю справу “шахрайством”.

Аби помститися своїм недоброзичливцям, Трамп обіцяє розсекретити кілька ключових файлів, які, на його думку, містять докази змови та спекуляцій. Зокрема Трамп пообіцяв розсекретити файли про теракти 11 вересня 2001 року, про вбивство президента Джона Кеннеді у 1963 році та деякі інші події, навколо яких в США плодяться теорії змови.

Як повідомлялося, Суд присяжних Манхеттена визнав Дональда Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо “чорної бухгалтерії” в Нью-Йорку. Якщо присяжні визнають Трампа винним, він стане першим президентом США, засудженим за злочин, і першим злочинцем, якого велика політична сила – Республіканська партія – планує висунути кандидатом.

Без автора