неділя, 15 грудня 2019
  • Київ 3:02
  • Нью-Йорк 20:02
  • Лондон 1:02
  • Токіо 10:02
  • Москва 4:02

У 2020 році Держпраці перевірить майже 17 тисяч підприємств

2 Грудня 2019

Наказом Держпраці від 29.11.2019 № 106 затверджено План заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) на 2020 рік

Планується перевірити 16 905 підприємств, в плані вказані дати проведення перевірок.

Підприємства розділені на три групи ризику проведення перевірки – незначний, середній і високий.

Предметом перевірок стане додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, а також законодавства у сфері зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю.