понеділок, 24 лютого 2020
  • Київ 9:56
  • Нью-Йорк 2:56
  • Лондон 7:56
  • Токіо 16:56
  • Москва 10:56

У відділеннях Укрпошти можна зняти готівку

10 Лютого 2020

Понад 3000 автоматизованих відділень Укрпошти обладнані терміналами для зняття готівки без комісії – від 50 грн до 10 тисяч грн за одну операцію.

Окрім сплати банківською карткою за комунальні платежі, перекази та інші товари чи послуги, клієнти можуть зняти готівку через  POS-термінали Укрпошти.

Така можливість з’явилася у  обласних центрах та населених пунктах із понад 2000 жителів, де скорочуються банківські відділення та банкомати, але є відділення Укрпошти із POS-терміналами.

Комісія за зняття готівки в автоматизованих поштових відділеннях відсутня, проте можлива комісія банку, що випустив картку.

Перелік поштових відділень, де можна зняти готівку

Теги: