п'ятниця, 26 квітня 2019
  • Київ 5:44
  • Нью-Йорк 22:44
  • Лондон 3:44
  • Токіо 11:44
  • Москва 5:44

Ухвалено зміни щодо забезпечення доступу осіб з інвалідністю до приміщень судів

4 Грудня 2018

Парламентом 4 грудня прийнято Закон про внесення змін до статті 9 Закону України «Про судовий збір».

Зміни спрямовані на створення умов для забезпечення доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень судів.

Встановлено, що кошти судового збору спрямовуються також на забезпечення архітектурної доступності приміщень судів, доступності інформації, що розміщується в суді, для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.