вівторок, 16 липня 2019
  • Київ 0:06
  • Нью-Йорк 17:06
  • Лондон 22:06
  • Токіо 6:06
  • Москва 0:06

USAID відкриває в Україні бізнес-інкубатори для підтримки технологічних стартапів

8 Квітня 2019

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) запустило проект «Бізнес-інкубатори», метою якого є розвиток технологічних стартапів в IT-сфері, науці, техніці, сільському господарстві, медицині та фармацевтичному секторі.

Як заявили організатори під час презентації бізнес-інкубатора в Києві, спочатку планується, що відібрані стартапи також візьмуть участь в експертних сесіях з підприємцями та інвесторами зі всього світу і пройдуть чотиримісячний курс навчання з питань створення та ведення успішного бізнесу.

Ідея полягає в тому, щоб з’єднати українських і зарубіжних менторів разом, щоб вони сфокусувалися на індивідуальних особливостях того чи іншого стартапу. Особливістю даного проекту є те, що бізнес-інкубатори будуть працювати в американському стилі, що повинно позитивно позначитися на подальших результатах.

Планується, що другий інкубатор незабаром буде відкрито у Харкові. Всеукраїнська презентація «Бізнес-інкубаторів» також пройде в Дніпропетровську, Львові та Одесі.