вівторок, 16 липня 2019
  • Київ 23:30
  • Нью-Йорк 16:30
  • Лондон 21:30
  • Токіо 5:30
  • Москва 23:30

Внесено зміни до правил повернення авансових митних платежів

8 Квітня 2019

Наказом Міністерства фінансів від 22.02.2019 № 80 затверджено зміни до Порядку повернення авансових платежів (передоплати) і помилково та/або надміру сплачених сум митних платежів.

Визначено порядок повернення коштів авансових платежів (передоплати) з депозитного рахунку 3734, відкритого в Казначействі на ім’я ДФС.

Для повернення коштів авансових платежів (передоплати) платник податків подає до ДФС заяву у письмовому вигляді довільної форми, яка має бути підписана платником податків та головним бухгалтером (за наявності), або за допомогою засобів електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, кваліфікованого електронного підпису відповідальних осіб.

Така заява може бути подана протягом 1095 днів з дня внесення авансових платежів (передоплати) на депозитний рахунок 3734 ДФС.