вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:54
  • Нью-Йорк 14:54
  • Лондон 18:54
  • Токіо 3:54
  • Москва 21:54

Визначено порядок надання зірок готелям в Україні

27 Липня 2018

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо реалізації Порядку встановлення категорій готелям та іншим об’єктам, які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання).

Ухвалені зміни дозволять акредитованим органам проводити сертифікацію та оцінку відповідності роботи готелів критеріям щодо якості послуг та сервісу – для подальшого присвоєнням категорії від 1 до 5 зірок.

Оцінювання готелів на відповідність вимогам державних стандартів відтепер буде проводитися органами сертифікації, які акредитовані Національним агентством з акредитації України.

Наявність сертифікатів у готелів допоможе споживачам краще орієнтуватися при виборі свого розміщення, відтак сприятиме підвищенню добросовісної конкуренції на ринку туристичних послуг та поліпшенню якості туристичного обслуговування споживачів.