неділя, 15 грудня 2019
  • Київ 2:52
  • Нью-Йорк 19:52
  • Лондон 0:52
  • Токіо 9:52
  • Москва 3:52

Законопроект про бізнес-омбудсмена удосконалить захист підприємців

28 Листопада 2019
Президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом до Верховної Ради буде внесено доопрацьований законопроект про Установу бізнес-омбудсмена, який удосконалить захист прав суб’єктів господарювання.

За словами Президента, ставка робиться на вдосконалення механізмів державно-приватного партнерства, яке є одним з інструментів залучення додаткових інвестицій у державний сектор економіки.

Президент запевнив, що українська влада поважає кожного інвестора, який працює в нашій країні, незалежно від напрямку бізнесу.