п'ятниця, 24 січня 2020
  • Київ 0:42
  • Нью-Йорк 17:42
  • Лондон 22:42
  • Токіо 7:42
  • Москва 1:42

Замість Державної аудиторської служби створять Офіс фінансового контролю

11 Грудня 2019

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення створити Офіс фінансового контролю – замість Державної аудиторської служби, повідомляють медіа.

Офіс фінконтролю створюєтья як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується урядом через Міністра фінансів.

Офіс є правонаступником майна, прав та обов’язків реорганізованої Державної аудиторської служби

Нагадаємо, що Державна аудиторська служба України була створена в 2016 році – замість Державної фінансової інспекції України.