субота, 24 серпня 2019
  • Київ 17:20
  • Нью-Йорк 10:20
  • Лондон 15:20
  • Токіо 23:20
  • Москва 17:20

Заплановано суттєве подорожчання алкоголю

10 Червня 2019

Міністерство економічного розвитку та торгівлі розробило проект урядовоъ постанови, якою пропонується підвищити вартість алкогольних напоїв:

– горілку і лікеро-горілчані вироби – на 10,7%;

– віскі, ром і джин – на 7,3%;

– коньяк (бренді) – на 9,1%-9,5%;

– вина – на 7,4%-10,2%.

Така ініціатива аргументується тим, що з моменту останнього перегляду мінімальних цін відбулося зростання їх складових, зокрема спирту, тари, комплектуючих, енергоносіїв, а також зарплати працівників в даній сфері.