п'ятниця, 24 січня 2020
  • Київ 0:52
  • Нью-Йорк 17:52
  • Лондон 22:52
  • Токіо 7:52
  • Москва 1:52

Запрацювала гаряча лінія з питань розгляду скарг у сфері держреєстрації

12 Грудня 2019

Міністерством юстиції України проведено облік скарг на дії державних реєстраторів, які перебувають на розгляді Комісії з питань розгляду скарг в сфері державної реєстрації.

Наразі вже працює гаряча лінія, за якою ви зможете дізнатися інформацію щодо стадії розгляду поданої вами скарги.

Телефон гарячої лінії – 044 237 09 96