середа, 21 серпня 2019
  • Київ 17:39
  • Нью-Йорк 10:39
  • Лондон 15:39
  • Токіо 23:39
  • Москва 17:39

Опитування

Який, на вашу думку, спосіб залучення клієнтів є найбільш ефективним:

  • рекомендації клієнтів чи колег (44%, 4 Голосів)
  • розкрутка веб-сайту (22%, 2 Голосів)
  • виступи на семінарах, симпозіумах, круглих столах, конфренціях тощо (11%, 1 Голосів)
  • публікації на актуальні юридичні теми (11%, 1 Голосів)
  • реклама в соціальних мережах (11%, 1 Голосів)
  • реклама в друкованих ЗМІ (0%, 0 Голосів)
  • реклама на ТБ (0%, 0 Голосів)
  • тематичні розсилки серед птенційних клієнтів (0%, 0 Голосів)
  • реклама в метро та на бігбордах (0%, 0 Голосів)
  • розклеювання оголошень на зупинках, стовбах тощо (0%, 0 Голосів)

Всього учасників: 9

Дата начала: 05.03.2018 в 14:51
Дата закінчення: Безтерміново

Чи потрібні договірні відносини?

  • «Договірні відносини в світлі нового процесуального законодавства. (100%, 1 Голосів)
  • «Договірні відносини в світлі нового процесуального законодавства. 2 (0%, 0 Голосів)

Всього учасників: 1

Дата начала: 16.02.2018 в 19:54
Дата закінчення: Безтерміново