Справу Нелі Штепи, яку звинувачують у посяганні на територіальну цілісність, розглядають понад десять років

post-img

1 хв читати

Засідання у справі Нелі Ігорівни Супрун – Штепи, яку звинувачують у посяганні на територіальну цілісність України, не відбулось. Її справу суди розглядають понад десять років.

Про це розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, повідомляє Суспільне.

“Обвинувачена та адвокати не зʼявились на судове засідання 30 серпня, причини неявки не повідомили. Прокурором було заявлено два клопотання. Перше стосується приводу обвинуваченої, та про направлення листа до КДКА щодо вжиття заходів дисциплінарного впливу щодо адвокатів. Якщо обвинувачена та адвокати повторно не зʼявляться, клопотання прокурора будуть розглянуті”, — уточнив Дмитро Чубенко.

Адвокат Нелі Супрун – Штепи Олександр Тананакін про відсутність на підготовчому засіданні 30 серпня цього року повідомив наступне:

“Були на лікарняному. Неля Ігорівна не була присутня на цьому засіданні через стан здоров’я. Плануємо бути на наступному засіданні. В суді Слов’янська немає можливості виходити в режимі відеозв’язку, але ми шукаємо спосіб вийти на засідання по відео зв’язку “, — уточнив Олександр Тананакін.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, що наступне судове засідання відбудеться 25.10.2024 о 16:00 годині. Справу продовжать слухати у Полтаві.

Без автора