Адміністрація “Київського слідчого ізолятора” готує скарги до ДБР та КДКА на дії адвокатів, які захищають Дубинського

Адміністрація державної установи “Київський слідчий ізолятор” готує звернення до Державного бюро розслідувань та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури щодо дій адвокатів підозрюваного Олександра Дубінського.

Про це повідомляє ДУ “Київський слідчий ізолятор”.

“За повідомленням адвокатів О.Дубінського побили в камері невідомі особи. За цим фактом була викликана бригада швидкої медичної допомоги, підрозділи Національної поліції. Адміністрація слідчого ізолятора, будучи зацікавленою у встановленні істини, та з метою всебічної перевірки вказаних фактів надала повне сприяння правоохоронцям та медикам. За результатами огляду лікарями швидкої допомоги встановлено задовільний стан здоров’я та відсутність підстав для госпіталізації за межі установи попереднього увʼязнення”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що адміністрацією слідчого ізолятора також “готується звернення до ДБР та КДКА щодо дій адвокатів підозрюваного”.

Нагадаємо, 2 грудня адвокат Гладкий, який захищає Дубинського, повідомив про побиття народного депутата у слідчому ізоляторі, пізніше Поліція Києва спростувала це повідомлення.