Мін’юст формує план проведення гендерно-правової експертизи законодавства на 2024 рік

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2018 року № 997 «Питання проведення гендерно-правової експертизи»  Міністерство юстиції України формує План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на наступний рік.

План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на відповідний рік складається на підставі пропозицій щодо проведення гендерно-правової експертизи, які надійшли від державних органів, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та громадян.

Пропозиції у вигляді переліку нормативно-правових актів, які потребують здійснення експертизи, для формування Плану проведення гендерно-правової експертизи законодавства на 2024 рік, просимо надсилати на електронну адресу: o.parfenova@minjust.gov.ua до 04 грудня 2023 року.

Також зазначаємо, що інформація про проведення гендерно-правової експертизи міститься у рубриці «Напрями діяльності» розділу «Нормотворча  діяльність» – «Правова експертиза нормативно-правових актів» – «Гендерно-правова експертиза» офіційного веб-сайту Міністерства юстиції України.